Mitsubishi Electric Varmepumpe FD50

Mitsubishi Electric Varmepumpe FD50
Mitsubishi Electric Varmepumpe FD50
Mitsubishi Electric Varmepumpe FD50
Mitsubishi Electric Varmepumpe FD50
Varenummer: MSZ-FD50VABH-STI
Mitsubichi Kirigamine FD50 inkl. standardinstallation.

Standardinstallation:
Montering af inde del på ydervæg max højde 2 meter over gulv.
Etablering af hul i ydermur (ikke beton) og tætning heraf.
Isoleret kobberrør imellem inde og ude del. Max 2 meter.
Kabel forbindelse imellem inde og ude del. Max 2 meter.
Kondensslange fra indedel max. 2 meter.
Tilslutning til lovlig stikkontakt med jord. Max 1 meter.
Montering af ude del på fliser (leveres af kunde)
Opstart, afprøvning og instruktion.
Standardinstallationen er for montering i stueplan.

Beskrivelse varmepumpe:
Mitsubishi's nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner til at opnå den bedste komfort og et behageligt indeklima.
Den høje virkningsgrad garanterer effektiv drift selv ved stærk kulde og gør Kirigamine meget velegnet til vores nordiske klima.


Ny og unik teknik: hyper heating
Mitsubishi Electrics kompressorer, som drives af invertere, har en avanceret teknik, som hele tiden tilpasser effekten efter husets varmebehov. Den revolutionerende Hyper Heating-teknik indebærer, i modsætning til traditionelle varmepumper, at varmepumpen stadig leverer den samme varmemængde, selv når udetemperaturen falder (ned til -15 °C). Desuden garanteres varmedriften helt ned til -25 °C. Med et COP på 5,33 er Kirigamine i forreste linje med en ny generations varmepumper, som kan give dig økonomiske besparelser, der kan mærkes.


I-see Sensor: Varmer op, når der er brug for det
Kirigamine luftvarmepumpe anvender energien i udeluften ned til -25 °C og spreder effektivt den luftbårne varme inde i huset. En unik, patenteret I-See Sensor registrerer kolde områder i rummet og fordeler varmen jævnt. Med vores Plasma Duo filter sørger vi for at holde luften inden døre ren, og med Quick Clean System bliver det enkelt at rengøre indendørsdelen og holde den i optimal stand.


Bygget til nordisk klima
I modsætning til mange andre varmepumper på markedet er Kirigamine fra begyndelsen tilpasset og testet til svenske forhold. Dit indendørsklima bliver ved med at være varmt og dejligt, selv på en kold vinternat.


Markedets mest stilfærdige
Vores varmepumper har altid været kendt på markedet for deres lave lydniveau. Unik teknik i indendørsdelens varmeveksler gør, at lyden bliver forsvindende lav.


Dejlig varme – fra hjørne til hjørne
Den bevægelige detektor “I-See Sensor” bevæger sig fra side til side i et område på 150 grader og registrerer temperaturforskelle i rummet. Den opdager kulde og træk og retter varmen mod de koldere områder. Det bidrager til bedre cirkulation af indendørsluften. Takket være avanceret sensorteknik kan temperaturen holdes på et behageligt niveau i alle rummets hjørner.
Før DKK 26.778,00
DKK 20.361,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk