Indeklima

Hvad er et godt indeklima?

Et godt indeklima er et sammenspil mellem luftkvalitet, temperatur, belysning og akustik.

Luftkvalitet er afhængig af faktorer såsom lufskifte (udluftning), lugte (fra f.eks. madlavning, rygning), luftfugtighed, og hvor ofte der gøres rent. Bemærk at hver faktor har indflydelse på sin helt egen måde, og f.eks. kan rengøring med kraftige rengøringsmidler også have indvirkning på luftkvalitet.

Temperatur er udtryk for selve temperaturen i huset, men dernæst også husets isolering, for et et hus tilfredsstillende isoleret er der mindre træk.

Belysning og akustik er udtryk for husets opbygning og indretning. F.eks. med lyddæmpende materialer eller naturligt lysindfald.


Optimering af indeklima

Skal du have bygget nye hus, er der rigtig mange ting som du kan gøre allerede fra starten af, så du er sikker på et optimalt indeklima. Det gælder både ventilation, belysning, akustik og de førnævnte temperaturforhold.

Men har du en eksisterende bolig kan du også gøre en del på at optimere hver enkelt faktor.

Hvad kan vi gøre?

Hos sundthus er vi eksperter i den del af indeklimaet som har med luften at gøre. Vores kernekompetencer er bl.a. boligventilation, varmepumper, genvex anlæg og installation af centralstøvsuger.

Vi kan hjælpe dig uanset om du har en eksisterende bolig, eller om du skal igang med at bygge nyt.

Kontakt os meget gerne for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at forbedre dit indeklima.

SundtHus.dk
Halgårdvej 11
7500 Holstebro

Email:    mail@sundthus.dk
Telefon: 7020 4005
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk