Varmepumper til Viborg og omegn

Spar penge på varmeregningen med en varmepumpe

Med en varmepumpe eller et ventilationsanlægfra Genvex får du mulighed for at sende overskudsvarmen i din bolig derhen hvor der er brug for den, i steder for at lufte det ud til gråspurvene. På den måde får du optimal udnyttelse af varmekilderne i din bolig og sparer penge på varmeregningen år efter år efter år.

Installation i både nye og gamle huse i Viborg og omegn

Er du ved at opføre et nyt hus i Viborg eller omegn vil det være oplagt at få en af vores dygtige konsulenter til at komme med forslag til hvordan du kan indarbejde et Genvex system i jeres nye hus, så I får optimal varmeudnyttelse fra dag ét i jeres nye hjem.

Vi kan også sagtens hjælpe med installation af varmepumper i eksisterende huse - både nye og gamle - så du fremadrettet kan spare penge på varmeregningen og få et bedre indeklima.

Kontakt os og kom igang med at spare penge

Kontakt os på telefonnummer 70 20 40 05 eller mail@sundthus.dk og hør hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Vi leverer varmepumper og ventilationsløsninger til Silkeborg, Struer, Skjern eller hvor i landet du gerne vil spare penge på energiregnskabet.
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk