Ventilationsanlæg

Stort udvalg af Genvex ventilationsanlæg

Hos SundtHus er vi autoriseret Genvex partner og kan leverer dit ventilationsanlæg direkte til døren. Ventilationsanlæg fra Genvex har længe sat standarten, og derfor kaldes alle ventilationsanlæg i folkemunde også blot et "Genvex".

Se udvalget af Genvex ventilationsanlæg her.

Sådan for du genbrugt varmen og sparer penge

Med et ventilationsanlæg fra Genvex, får du "samlet varmen op" de steder hvor der er rigeligt af den - fx ved store vinduespartier - og kan sende den derhen i huset hvor der er brug for overskudsvarmen. På den måde får du en super effektiv udnyttelse af alle varmekilderne i dit hus.

Vi hjælper dig med bedre indeklima

Når du får flyttet varmen rundt i huset med et ventilationsanlæg, får du også en bedre ventilation af dit hus, og et bedre og sundere indeklima i huset.

Få gode råd og hjælp til valg af løsning og installation

Hos SundHus hjælper vi dig naturligvis med at finde frem til lige præcis det ventilationsanlæg og installation der passer bedst til dit hjem. Kontakt os på telefonummer 70 20 40 05 eller på mail@sundthus.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et bedre ventileret hus med optimal varmeudnyttelse.

Ved du allerede hvad du skal have, kan du købe Genvex ventilationsanlæg og Genvex filtre og tilbehør direkte her på siden. Så leverer vi det direkte hjem til dig.
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk