Varmepumper til Holstebro

Genbrug varmen og spar penge

Med en varmepumpe fra Genvex kan du effektivt udnytte overskudsvarmen i dit hus, og sende det derhen hvor der er mest brug for det, og dermed spare penge på din varmeregning. Hos SundtHus.dk er vi autoriserede Genvex partnere og kan hjælpe dig med en totalløsning, lige fra rådgivning i opstarten til den færdige montering og instruktion i optimal udnyttelse af systemet.

Levering og installering af varmepumper i Holstebro

Der kan installeres varmepumper i både gamle og nye huse, så hvad enten du skal have optimeret varmeudnyttelsen i et ældre hus, eller gerne vil være helt på forkant med energiudnyttelsen i et hus der er ved at blive opført, så kan vi hjælpe dig godt på vej til at spare mange penge - år efter år med en varmepumpe.

Kontakt os

Vi rådgiver, installerer din varmepumpe og hjælper igang i Holstebro og omegn, så kontakt os på 70 20 40 05 eller mail@sundthus.dk for at høre hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre og sundere indeklima.

Se også vores effektive centralstøvsugere fra Eletrolux, der kan installeres i alle typer huse og lejligheder.

Vi leverer effektive løsninger og optimal udnyttelse af varmen i din bolig til blandt andet varmepumpe Viborg, varmepumpe Silkeborg, varmepumpe Struer, varmepumpe Skjern, varmepumpe Herning  eller hvor du nu bor og gerne vil spare penge på energiregnskabet.
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk