Installation af varmepumper i Herning

Spar penge og få bedre ventilation med en varmepumpe

Med en varmepumpe fra Genvex får du optimal udnyttelse af overskudsvarmen i din bolig, da den kan blive sendt lige præcis derhen hvor der er brug for den. Dette giver dig ikke blot en bedre ventilaret bolig, men hjælper dig natuligvis også med at spare rigtig mange penge på varmeregningen. Og i en tid hvor vi kan forvente at energipriserne kun vil stige, er det nok noget vi alle kan se en fordel i!

Rådgivning, levering og installation i Herning og omegn

SundtHus kan sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi hjælpe dig med hele processen - lige fra udvælgelse af den rigtige løsning til levering og installering af din varmepumpe til endelig instruktion i brug af anlægget.

Er du ved at opføre et nyt hus i Herning eller omegn, vil det være oplagt at få en af vores konsulenter til at kigge med på projektet, så vi sammen kan få installeret den optimale løsning mens byggeriet foregår, så dit nye hus er 100% fremtidssikret på energifronten.

Vi kan også installere varmepumpe i eksisterende huse - både nye og gamle - så du kan spare penge og få et bedre indeklima år efter år.

Kontakt os på 70 20 40 05 eller mail@sundthus.dk for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med energiregnskabet og indeklimaet i din bolig.

Se også vores udvalg af centralstøvsugere til både huse og lejligheder.

Bor du i et andet område eller kender du nogen, som har brug for at spare penge med en varmepumpe? Så se også:

Varmepumpe Ringkøbing
Varmepumpe Silkeborg
Varmepumpe Viborg
Varmepumpe Skjern
Varmepumpe Holstebro

SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk