Spar penge med en varmepumpe i Ringkøbing

Spar MANGE penge og få bedre indeklima med en varmepumpe

Hvis du installerer en varmepumpe i din bolig, vil du få optimal udnyttelse af varmen og bedre ventilation.

Hos SundtHus er vi autoriserede Genvex forhandlere og er leveringsdygtige i de markedsførende Genvex varmepumper og genvindingsanlæg, der kan samle overskudsvarmen op, og sende den derhen hvor du har brug for den. På den måde kan du spare mange penge på din varmeregning år efter år med en varmepumpe.

Vi leverer naturligvis varmepumpe til Ringkøbing

Er du ved at få opført et nyt hus i Ringkøbing eller omegn, vil det være oplagt at få installeret et Genvex anlæg allerede fra start af, så dit nye hus er 100% fremtidssikret og energioptimeret den dag I flytter ind.

Vil du gerne spare penge på energiregnskabet i din eksisterende bolig, så kan vi naturligvis også hjælpe med installation af varmepumper og -anlæg i eksisterende huse så du fremadrettet kan spare penge.

Lad os hjælpe dig med din varmepumpe

Vil du gerne have fremtidssikret dit hus i Ringkøbing eller omegn, så kontakt os på telefon 70 20 40 05 eller mail@sundthus.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med hele processen - fra løsningsforslag til færdig montering.

Se også vores centralstøvsugere til både huse og lejligheder.

Bor du i et andet område eller kender du nogen, som har brug for at spare penge med en varmepumpe? Så se også:

Varmepumpe Skive
Varmepumpe Herning
Varmepumpe Silkeborg
Varmepumpe Viborg
Varmepumpe Holstebro
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk