Varmegenvinding

Varmegenvinding

Med varmegenvinding genvinder du varme fra udluftningsluften, der normalt går tabt. I en bolig oplever du spildvarme og varmetab via den daglige udluftning af boligen. For at udnytte dette til varmegenvinding kan man bruge et ventilationsanlæg med varmeveksleren. Vi bruger Genvex som er førende på markedet.

Spar på varmeregningen med varmegenvinding

Prisen på varme er de senere år kun gået én vej, og det er opad. Derfor er det god økonomi i at investere i  varmegenvinding, da det er meget effektivt at genbruge den varme der allerede er produceret en gang. Oveni det, kan du også udnytte den gratis varme der leveres fra naturen af, f.eks. hvis du har store vinduespartier som leverer meget varme, så kan denne varme genvindes med et Genvex anlæg til brug i resten af boligen.

Få bedre indeklima med ventilation med varmegenvinding

En meget vigtig del af et sundt indeklima er en god ventilation af boligen, og det får du også med et Genvex anlæg. Princippet ivarmegenvinding er at udsuge dårlig og fugtig luft fra vådrum og tilføre frisk opvarmet luft til opholdsrummen. Varmen overføres fra den udsugede luft til indblæsningsluften i ventilationsaggregatet. Herved opnås der balanceret ventilation af boligen og et bedre indeklima til følge.

Kom godt igang

Det er en del af bygningsreglementet at ventilation skal fremmes, og derfor er det vigtigt at dette installeres korrekt. Hos Sundthus er vi uddannede og certificerede så du er sikker på en god service fra os. Vi garanterer en optimal opsætning og igangsættelse, og hjælper naturligvis med evt. problemer.

Se vores Genvex anlæg.

V hjælper med leverering og installering i både Viborg, Herning, Ringkøbing, Holstebro eller hvor du ellers har brug for optimal udnyttelse af varmen i dit hus.
SundtHus.dk   |   Halgårdvej 11   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 88 44 22 88   |   CVR: 35 24 34 45   |   mail@sundthus.dk